Mai mult Internet
cu Orange PrePay
40
GB
  pentru 1 an
gratuit
la conectare
Fii gata de distracție până la stele
Ia-ți acum un număr nou PrePay cu doar 40 de lei
și primești mai mult Internet – 40GB pentru 1 an.
Activează oferta – formează 8880

Condiţiile de utilizare a ofertei

  • Bonusul 40 GB pentru 1 an este disponibil, la activarea ofertei pe cartela PrePay 40 lei prin 8880, până la 31.10.2020
  • Bonusul 40 GB se va aloca, în rate, a câte 3500 MB, lunar, timp de 12 luni, la reîncărcarea contului (printr-o plată unică) cu cel puţin 40 lei.
  • Bonusul alocat este valabil 30 de zile şi nu poate fi utilizat în Roaming.
Sau poţi opta pentru oferta următoare:
Gratuit, lunar
500
Minute
în rețea
+
5
GB
Timp de un an

Împarte magia sărbătorilor cu cei apropiați

Acum, la activarea unui număr nou PrePay, primeşti 500 minute în rețea + 5 GB gratuit, lunar, timp de 1 an.

Activează oferta – formează 8880

Oferta este valabilă la activarea cartelei Orange PrePay 50 lei până la 31 iulie 2020. Bonusul „500 minute în reţea + 5GB” se alocă timp de 1 an de la activare, la fiecare reîncărcare unică a contului cu cel puţin 60 lei, dar nu mai des de o dată pe lună. Bonusul alocat poate fi utilizat timp de 15 zile şi nu este valabil în Roaming.

Condiţiile de utilizare a ofertei

  1. Clientul va utiliza bonusul din oferta “500 minute în rețea + 5 GB” (în continuare „bonus”) cu bună credinţă. Clientul va folosi bonusul numai pentru uzul propriu şi nu îl va folosi în scopul prestării, cu sau fără plată, de servicii către terţi, inclusiv în scopul redirecţionării traficului generat de terţi. Clientul va evita folosirea cu rea voinţă sau abuzivă a bonusului, inclusiv (1) în scopul de a genera trafic cu ajutorul unor sisteme automate, (2) în scopul de a promova, direct sau indirect, produsele, serviciile sau imaginea oricărei persoane care desfăşoară o activitate economică, religioasă, caritabilă sau politică, (3) în scopul de a hărţui terţe persoane, (4) în scop de speculaţie pentru a obţine un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, (5) în scopul de a beneficia de servicii cu valoare adăugată (tombole, etc.) oferite într-o altă reţea publică de telefonie din Republica Moldova, (6) în scopul de a cauza prejudicii de orice natură Orange sau altor operatori, sau (7) în alte scopuri ce contravin legislaţiei în vigoare.
  2. În cazul în care clientul încalcă prevederile din pct. 1 de mai sus, Orange are dreptul (1) să dezactiveze bonusul “500 minute în rețea + 5 GB”, fără nicio compensare, (2) să refuze reactivarea bonusului ce oferă apeluri în reţea şi trafic internet, (3) să refuze încheierea unui nou contract cu un abonament/opţiune ce oferă apeluri/SMS în reţea sau naţionale, şi/sau (4) să recupereze daunele cauzate de client.
WOW! Stau pe net cât vreau!
Detalii aici
2GB
la doar 25 lei
Pentru 7 zile
Versiunea Desktop